Postadres

Communicatielaan 2
8447 SR Heerenveen
Nederland

Bezoekadres

Communicatielaan 2
8447 SR Heerenveen
Nederland

Telephone:
+31 513-627745
Fax:
+31 513- 626991
info@gebrfdejong.nl
www.gebrfdejong.nl

Las- en adviesbedrijf Gebr. F. de Jong

De specialisten van Las- en Adviesbedrijf Gebr. F. de Jong BV werken altijd volgens hoge kwaliteitsnormen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot experts in het bouwen van procesinstallaties en het aanleggen van RVS-leidingwerk in de sectoren voedingsmiddelen, farmacie, chemie, alsmede utility leidingsystemen zoals stoom, water, lucht en condensaat.

Wij werken met hoogwaardige RVS-buis (EHEDG-gecertificeerd) en fittingen. Het lassen van deze materialen voeren wij hoofdzakelijk uit met onze orbitaal lasmachines in de range van 1’’ t/m 6’’ gesloten kop en open tot 278 mm. Controle op ons laswerk voeren wij preventief uit met onze eigen endoscopen, dit om maximale kwaliteit van ons laswerk te kunnen garanderen. Skidbouw, inclusief engineering en E&IA-werkzaamheden, kunnen wij uitvoeren in onze hiervoor ingerichte werkplaats. Hierdoor wordt de productieplant minimaal belast. Ook op het gebied van process-engineering kunnen wij van dienst zijn.
Wij kunnen bogen op een ruime kennis van toeleveranciers en de te leveren kwaliteit. Onder andere gewaarborgd door onze interne procedures en de meet- c.q. kwaliteitsafdeling. Het installeren of monteren van voorgeschreven fabricaten of speciale ontwerpen is voor ons geen enkel probleem.
Als service en onderhoudsactiviteiten verzorgen wij revisie van kleppen en ventielen, inspectie en conditiemeting van tanks, alsmede endoscopisch onderzoek van leidingwerken.

Voor uitvoering van de montage gebruiken wij eigen gereedschappen en faciliteiten.
Ons vakmanschap uit zich in oog voor details, afwerking, een perfecte las en een efficiënt leidingnet.

Back to overview

Membership?

A DMFI-member company has many advantages. Joining DMFI is simple.

Become a member of DMFI

Reach us?

DMFI
Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein

T. 030 605 33 44
F. 030 605 32 08
dmfi@metaalunie.nl